Natteravnene på speeddating i Kolding

Natteravnene på speeddating i Kolding

18-12-2015
Formålet med speeddatingen var at eleverne på den internationale linje på Kolding gymnasium skulle lave frivilligt arbejde for at bestå deres eksamen.

Kolding gymnasium havde derfor henvend sig til Kolding Kommune, der så henvendte sig til Frivillig Kolding, som er en paraply organisation for ca. 130 foreninger i kommunen, hvori Natteravnene har til huse.

”Vi fik derfor tilbuddet om at komme med ud og promovere os selv overfor de unge, som går på gymnasiet, i håb om at få nogle af dem med ud at gå på vores ture fredag og lørdag nat” fortæller Lene og Simon fra de lokale Natteravne...og fortsætter "Konceptet er ikke tidligere blevet afprøvet i kommune og af os som forening, og vi var derfor spændt på de studerenes reaktion på at vi deltog".

Se indslag om speeddating her

Udover selvfølgelig at vise de gule farver frem, blev de unge også informeret om, hvad Natteravnene står for. At formålet er med til at skabe tryghed for de unge i bylivet fre, - og lørdag nat, altid i hold på 3 og altid i gule jakker med vores logo på ryggen.

”Vi mødte flere unge som ikke viste hvad Natteravnene var, og hvad vi stod for, og at vi rent faktisk gik i omkring 150 byer i Danmark. Men det ved de så nu” smiler Lene og slutter ”Alt i alt, var det en rigtig god oplevelse og vi fik formidlet det budskab, som vi gerne ville til de unge mennesker”